Viva la vida Do Jardim Imbui, 2017 modell.

"Vida"

Denne damen er alt og litt til, hun har flere imponerende titler bak seg  hun er brasiliansk ch, pan ch, grand ch, grand pan ch. Hun har titler som beste juniortispe og beste tispe i eget hjemland, det er ikke verst!

Hennes halvbror ble world winner i Brno nå i 2021, og han fikk også 3 plass i best of breed!!! DET er jeve priser!!

Denne jenta er en bestemt dame som vet å vise deg hvordan en ekte championhund skal behandles. Hun skal helst bæres ned trapper, og opp igjen. Og opp i bilen. Ja, og ned igjen, selvsagt! Ja, det passer seg bare ikke for finere damer å løfte beina mer enn potehøyde! Hun går ikke gjennom dører hvis døren ikke er HELT åpen og du forsikrer henne grundig om at du ikke lukker den før hun er helt gjennom.

Denne damen er veldig tålerant med småbarn, vår sønn kan ligge å ruge på henne mens hun snorker på sofaen, og har ingen betenkeligheter med noen verdens ting. Hun er lik sin halvbror, vår Diesel, de har som regel kun ett humør, og det er lykkelig. Tror enten at hun ikke vet hvordan man bjeffer, eller så er det bare slik at damer med slik klasse og elegance, bare ikke lager slike vulgære, primitive lyder!

Jeg elsker denne jenta. Hun er verdt sin vekt i gull, hun er så gjennomført snill og vennlig, hun fotfølger meg overalt og logrer med den søte lille halen sine hver gang hun får øyenkontakt <3 Hun er stille, elsker å være med på kjøreturer, sier ikke et ord når folk går forbi, hun sovner fort og sover seg gjennom butikkturer og barnehagehenting! 

Går løs på tomten, stikker aldri av, tar seg kun noen turer på tomtegrensen og patruljerer før hun kommer tilbake igjen.

Hun er klok og oppdrar unghundene våre med vennlige gester og fakter, hun er aldri røff med hundene, selv ikke i lek. 

0 patella.

MPS clear.

Øyne ok.

Safira do Jardim Imbui, 2018 modell.

"Safira"

Denne vakre damen er både brasiliansk og panamerican champion, og hennes ene sønn med Ybope er junior verdensvinner Astro do Jardim Imbui,og to av hennes avkom med Flash Mabafox er multichampionen Knightwing Cobalt do Jardim Imbui, europeisk vinner 2021 og reservevinner 2021, og hennes datter Lucy in the Sky do Jardim Imbui, Multi ch, multi BISS og verdens vinner!

OH LA LA!!

Safiras lynne er også veldi bra. Hun er meget vennlig mot klåfingrede smågutter, og er generelt veldig rolig. Kan bjeffe litt når det går folk forbi, men ellers er hun stille helt til hun må ut, da kommer et bjeff. Veldig praktisk må jeg si.

Kjefter du på henne, spretter hun opp og legger seg ned foran deg, og ødelegger hele remsen du hadde planlagt.  Hun roter rundt og liker ikke at ting er på stell, pledd og tepper bør være i fullstendig kaos før hun er fornøyd. Dette er en mer klønete dame, spretter rundt som en kanin og kommer som en rakett opp i fanget ditt og skal ha ganske raske og eksplosive kyss av deg, helst hele tiden. Mye latter rundt denne jenta med andre ord. 


DIsse to damene er sofagriser av rang, og sover seg stort sett gjennom livet.0 patella.

MPS clear.

Øyne ok.

Jyvämäen Omega Zero Uno, 2019 modell.

"Diesel"; vår finske lykkepille.

Denne gutten er bare lykkelig, han elsker absolutt alt og alle, og blir hjerteknust hvis du sier nei til han, eller ber han gå fra deg og på plass.

Han er ekstremt spretten, er klønete og klumsete, har en kanonspenst i bakbena, men har absolutt ingen evner til i hoppe andre veier enn kjempehøyt rett opp, så å hoppe f.eks i sofaen er en utfordring.

Han elsker å sofe i armkroken din, på rygg, med alle 4 foter rett opp. Han er såklart meget ivrig når det er godbiter på gang, han lærer fort også, men triksene gjennomføres mindre grasiøst.

Men det han mangler av ynde og eleganse, tar han igjen i barskhet!

Diesel the viking grynner i snø, men inne er han en frosenpinne som helst ligger inni vedovnen på saueskinnet sitt, han eier ikke risikovurderingsevner og hopper ut i, eller ned fra, det meste uten å se etter landingsplass først. Bokstavelig talt. Det er bare å satse liksom. Han er alt-etende, og det spises fort. Som den vikingen han er, trenger han ikke tygge maten, det er bare å svelge! 

Denne gutten må man bare elske!

Men i ringen er han en show-off. Der flekser han muskler og traver så pent som om han aldri har gjort noe annet enn utstillingstrening! Der står han i ro når ho mor trenger det, så at denne hunden også skjønner alvoret når det gjelder, tviler jeg ikke på.

Han er ikke øyelyst enda pga corona, men er patellasjekket uten anmerkninger.

Han er norsk utstillingschampion, og har plasseringer som BIG3 og BIG4!

MPS clear.

Livi'n on Love's Narnia, 2021 modell.

"Ronja"

Også hun har en meget pen stamtavle, hennes farfar er ingen andre enn Ybope do Jardim Imbui, den hannen som har vunnet "alt" i Brasil OG europa 2021 og 2022!!

Wow sier vi bare!!

Ronja er en nydelig sjel. Hun elsker oss av hele sitt hjerte, og trives aller best under dyna vår. Blandt vår ellers rolige flokk, er dette bandelederen! Det er hun som varsler, det er hun som leder ann til tokt rundt tomta, og det er hun som hopper først når det er godbiter på gang. Man MÅ bli glad når man er sammens mer Ronja, hun er sjelepåfyll framfor alt annet! Meget oppvakt og lynende intelligent, denne jenta lever livet fullt ut, hele veien! 

Som de andre damene er hun meget glad i sofa og ligger hver natt under dyna

Ronja har gjort det MEGET bra på utstillingene sommeren 22. Hun fikk 2 nordic cert, 1 cacib og flere BIR!! Med meget gode konkurrenter tilogmed!

Dommerene elsket denne frøkna, og vi er så takknemlige for at nettopp Ronja kom til oss våren 21❤️ Hun er absolutt vår alles absolutt soleklare favoritt å ha både i hus og med på tur, hun er så klok, forstår det meste man sier til henne, gjør aldri ugagn,  bjeffer bare  litt når det kommer noen på besøk og er en drøm på alle måter❤️ 

Livi'n on love's Romeo, 2021 modell.

 Romeo.

Sønn av selveste MDV Francis Drake do Jardim Imbui, som var på vinnerlaget som ble 3 best of breed!!

Denne gutten er en meget hyggelig ung gutt, i ung alder er han allerede blitt kraftig og har et flott uttrykk.

Veldig snill og god, begynner å få godt med selvtillit og er veldig leken av seg. 

Han bor hos sin forvert på landet, og lever livets glade dager som fungerende lykkepille for sin matmor der.

Arcticbrasileiro`s McDreamy 2021 modell.

"Theodor".

Endelig fikk vår sønn sin egen Theodor, et navn han har spart på i flere år.

Denne gutten er sønn av vår Vida og John Lennon do Jardim Imbui i Brasil!

McDreamy navnet fikk han fordi han oppfylte alt jeg ønsket meg når han kom, han er bare nydelig!

Han har nå ca 1 år,, er meget snill, vennlig, klønete, hengslete og rampete. Han er av og til lydig, av og til rampete, men for det meste rampete, haha! Går også gjerne løs på gården, og holder seg sånn ca rundt matmor til en hver tid, hvis han ikke holder Ronja med selskap i hundegården. Den bandelederen der stoler vi jo ikke på og er alltid i arrest og da må Theo være selskapshund.

Alle som besøker gården vår og hilser på han, blir helt fortapt! Flere har truet med å ta han med seg, og har problemer med å slite blikket fra han, han er bare helt stunning med de spesielle grå øynene og den vakre blåfargen i pelsen!

Jeg er meget stolt over denne karen, og jeg gleder meg til å se han som voksen om noen år!


Nyeste kommentarer

31.08 | 18:11

Hei. Vi har en veldig snill og hyggelig mellomtpuddeltispe. Og skulle velig gjerne hatt pass for henne fra fredag 14.oktober på ettermiddagen til søndag 16.oktober formiddag. Har dere plass til henne?

01.07 | 09:28

Hei. Skal kanskje til Narvik på lørd og ønsker å komme å se rasen hvis mulig. Ønsker gjerne å være forvert, da vi ikke kan ha valper selv. Send melding på 91917595. Er i Lavangen nå. Wenche Stokkan

18.10 | 19:08

Hei!
Jeg vil tippe at så lenge den er "innskåtte", altså at den ikke er redd skuddet, så vil det bare gå godt. De bjeffer mest på folk, og sånt er det jo sjelden du jakter på😆

18.10 | 19:02

Hei.
Jeg lurer litt på hvordan denne raser er som en jaktpartner? Har en maltipoo fra før av, men de skal helst ikke være med på slike turer, og jeg er redd den bare vil skremme vekk det som jaktes?😅

Del denne siden