Vi venter valper i slutten av juni!Skriv til, eller ring tlf 90036307.


Våre hunder har vist seg å avle frem valper som er utpreget sosiale, glade, trivelige og snille valper som går meget godt overens med alle i en storfamilie. Flere utmerker seg meget bra i utstillingsringen også!

Vi legger vekt på behandle hundene så de blir trygge, stødige hunder. Valpene våre blir født i stuen der de er de 5-6 første ukene, før de flytter ut i stallen der det er mer liv og røre, med alle lyder og bevegelser som hører en barnefamilie og et stallmiljø til, og de blir løftet på, kost med, lekt med av mange forskjellige mennesker, og får springe løse med hundeflokken. De får sine første kjøreturer med mamma, og vi sender de fra oss en masse gode sosiale erfaringer!


Vi har noen krav til deg som valpekjøper. Du må ha tid til hunden, du er klar over at en valp er mye arbeid, det er vasking av matter og kanskje opp midt på natten i noen uker før valpen er renslig, du må være konsekvent og være mottagelig for tips og råd om valper. Og det viktigste, du må være sikker på at ingen rundt deg er hyperallergisk! Jeg er den første du ringer til hvis det skjærer seg med valpen.


Et depositum betales. Dette for å sikre både oss og deg som kjøper at vi har en avtale. Det betales ikke tilbake dersom du trekker deg, det er ditt tap, og vi må finne nye kjøpere. 

Markedet er blitt helt vilt, og med et depositum håper vi at useriøse kjøpere holder seg unna, og du er i tillegg sikret din plass i køen.

Våre valper blir levert en valpepakke som inneholder en forbøtte med en sekk med samme foret som de blir foret med her hjemme, leke, pledd med mammas lukt, halsbånd, snacks, smaksprøver og noen andre overraskelser. 


Du får tildelt en valp ca ved 6 ukers alder, da vi ser litt mer hvordan personlighet de har, så får de fleste en valp som passer godt, og vi prøver så godt vi kan at du får favoritten din!

Og når du har kjøpt valp hos oss så har du oss å lene deg på resten av hundens levetid, vi er tilgjengelige på telefon til alle slags spørsmål, og vi har stor suksess med våre egne sider til kullene på facebook. Der legger vi ut bilder og videoer av valpene, der blir all informasjon og oppdateringer lagt ut, og etter valpene kommer til sine nye hjem, fortsetter vi å legge ut tips og råd og det kommer stadig skrytebilder av valpene, og det er kjempekoselig!

Ellers råder jeg alle kjøperne om å melde seg på valpekurs, og forsikre valpen hos agria før de henter valpene. Jeg bruker selv Agria så forsikringen kan lett overtas.


Valpene blir registrert i NKK, og jeg følger deres retningslinjer i alt som har med oppdrett og kjøp og salg å gjøre, og bruker deres kjøpeavtale.Vi bruker teknikken som kalles bio sensor/supergod program.

Det ble utviklet av det amerikanske militæret på 70 tallet, og det er fremdeles i bruk!

Her hva de sier om metoden:

Bio-Sensory Training for Dogs improves the development of the puppy’s neurological systems by early stimulation and stress. Five benefits have been observed in dogs that were exposed to the Bio Sensor stimulation exercises:
– Improved cardiac performance
– Stronger heartbeats
– Stronger adrenal glands
– More tolerance to stress and stressful situations
– Greater resistance to disease

Det er en spesiell håndtering som gjør valpene friskere og sterkere til å mestre utfordringer resten av sitt voksne liv.

Det er tross alt gemyttet som faktisk teller når du får ditt nye familiemedlem hjem!
Forvert

Vi er på jakt etter en forvert til en av våre fremtidige valper.

Er du en ansvarlig voksen, med interesse for rasen, har et ønske om å en dag eie en selv, men kanskje ikke kjøpe en riktig enda?

Da har vi et tilbud til deg:

Vi eier valpen, du har den hjemme, har den som din, og du overtar eierskapet når en av tre betingelser er oppfylt, at hunden har fått et bestemt antall kull, oppnådd en bestemt alder, eller blir tatt ut av avl av andre grunner.

Vi bruker NKK sin forvertsavtalekontrakt som utgangspunkt.

Har noen kriterier, det er de samme som de kravene vi stiller til valpekjøperne, og så et par ting til, og det er at du er aktiv, du har god plass til hund, har et stabilt liv, stabil økonomi og god tid til en hund, og har ikke hunden boende i bur! Dette er veldig viktig for hundens utvikling av musklatur og bevegelser.

Du bor innen rimelig nærhet av Narvik. Du bor ikke lengre sør enn Fauske, og ikke lengre nord enn Tromsø. (Men klart, er du en som selv kan trene og ta hunden på utstillinger kan du bo lengre unna)

Du må ha noe erfaring med hunder fra før. Du må være villig til å trene den litt til utstilling, det vil i korte trekk si at du trener noe på å trave pent, bli tatt på overalt på kroppen, sjekke tenner osv, og stå pent på bod.

Du må være omgjengelig og lett å samarbeide med, og du tar hunden på helsesjekkene den skal gjennom, patella og øyenlysning.

Vi henter hunden i ny og ne og tar den med på utstillinger, hvis ikke du ønsker å gjøre det selv. 

Du får så mye hjelp og oppfølgning som du selv føler du trenger, og når det er tid for valper, henter jeg tispen hjem så hun får valpene her hjemme, med mindre du har litt erfaring, og et sterkt ønske om å ha valpene hjemme selv, da blir du kompansert for jobben.

Er dette interessant og du har lyst til dette samarbeidet en dag i fremtiden, ta kontakt, kanskje vi har en hund tilgjengelig.